Servicii

Servicii de curatenie profesionala

servicii de curatenie

Mentinerea unui mediu curat si sanitar la birou este esential pentru succesul afacerii tale. Cele mai multe companii contracteaza servicii de curatenie profesionala pentru a avea grija de acest lucru, mai degraba decat sa angajeze un om de serviciu full-time. O firma de curatenie va veni, de obicei, dupa terminarea programului, curatand toate spatiile si birourile. Vei gasi, probabil, mai multe companii de curatenie in orasul tau, mai ales daca esti din Bucuresti, asa ca va trebui sa o alegi pe cea care este cea mai potrivita pentru tine. Cu toate ca s-ar putea sa vrei sa economisesti niste bani, compania cu cel mai mic cost nu este intotdeauna cea mai buna decizie, stand mult mai prost la capitolul calitate.

Ia in considerare experienta firmei de curatenie, deoarece o companie cu ani de experienta in spate in acest domeniu, se va descurca mult mai profesional decat una nou infiintata. O astfel de companie cu peste 8 ani in acest domeniu, este Terra Clean International din Bucuresti, specializata in prestarea serviciilor de curatenie profesionala si de ingrijire, atat pentru birouri cat si pentru case, banci, magazine, hale industrializate, apartamente, etc. Personalul care isi desfasoara activitatea in cadrul acestei firme este bine instruit, lucrand profesional, fiind in acelasi timp atent supravegheat de catre un supervizor.

Serviciile de curatenie se pot realiza zilnic sau periodic, dupa nevoia clientului. Un alt serviciu important, la foarte mare cautare de clienti precum Romstal, Cine Grand, Romconsulting, Bay Energy, Allianz Tiriac, etc este serviciul de curatare/ spalare a mochetei. Spalarea mochetei se recomanda a fi facuta cam o data la 3 luni, in functie de traficul care se desfasoara in locatie.

Toate echipamentele si solutiile folosite in cadrul procesului de curatenie, sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii si respecta standardele de calitate impuse de catre Uniunea Europeana, un motiv in plus sa alegeti aceasta companie de curatenie.

Asadar, daca doresti ca tu si colectivul tau sa va desfasurati activitatea intr-un mediu curat si mai sanatos, lasati-i pe cei de la Terra Clean International sa se ocupe de acest aspect, garantandu-va satisfactie totala. Detalii suplimentare despre aceasta firma de curatenie puteti afla accesand pagina web http://www.firme-curatenie-profesionala.ro .

spalare mochetathe-best-steam-cleaners

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s