Servicii

Cele mai sigure forme de transport ale marfurilor

img-20130719-00012Atunci cand ai lucruri de transportat, doresti sa fii sigur ca acestea sunt pe maini bune iar transportul lor va fi sigur si fara incidente.

De asemenea, vrei sa stii ca marfa ta este transportata intr- un mod responsabil si legal, care nu cauzeaza prejudicii nejustificate sau creeaza un impact inutil asupra mediului natural de catre transportatori, in special cand este de vorba de un transport agabaritic.

Siguranta este o regula

Siguranta transportului de marfa nu se bazeaza pe tipul de transport ales sau de compania aleasa. Depinde cat de bine sunt impachetate bunurile tale si ce tip de aplicare ai pus in aplicare. Nu trimite marfuri care pot fi afectate grav de caldura in mijlocul verii si ia in considerare modul in care impachetezi si transportezi bunurile de natura delicata. Elementele care sunt in viata, cum ar fi plantele, vor avea nevoie de asemenea de o atentie speciala si pot sa nu fie in siguranta pe mai multe forme de transport.

Securitatea marfurilor

Orice companie de transport cu un renume va dispune de politici si proceduri pentru a se asigura ca bunurile clientului sunt ferite de furt si de daune care pot fi prevenite. O companie de transport rutier ar trebui sa dispuna de instalatii sigure si de politici in vigoare pentru conducatorii auto in ceea ce priveste securitatea marfurilor in timpul deplasarii.

Marfurile transportate feroviar ar trebui sa fie depozitate in spatii securizate. Oricum, majoritatea companiilor de transport isi vor analiza si verifica angajatii si au sisteme de supraveghere la depozitele lor. Daca ai de transportat marfuri pe cale maritima, ia in considerare incuietoarea pe container.

Modalitati de asigurare a produselor in siguranta in timpul transportului:

  • Foloseste intotdeauna o companie de transport de renume precum Orient SRL, si nu-ti  fie frica de a pune intrebari despre politica si procedurile de securitate ale acestora. O companie buna va include securitatea in procesul lor de calitate.
  • Securizeaza bunurile tale cat mai bine. Blocheaza containerele de la transportul maritim sau expediaza bunurile in containere care pot fi blocate. Daca transporti marfuri pe un palet, ia in considerare impachetarea lui pentru siguranta.
  • Daca transporti substante chimice, ti se va cere sa declari acest lucru, atunci cand aranjezi transportul. Dezvaluirea corecta si completa a acestor informatii contribuie la transportul in siguranta a marfurilor.
  • Ambalajele de protectie nu doar vor impiedica daunele de circulatie si de manipulare, ci vor proteja de asemenea bunurile de intemperii si de murdarie.
  • Asigura-te ca bunurile tale sunt uscate si curate la plasarea lor in containerele de transport maritim. In cazul in care acestea sunt curate si uscate este mai putin probabil ca ambalajul de protectie sa fie deteriorat.
  • Daca ai de expediat mobilier, aminteste-ti sa folosesti cutii puternice si nu le umple excesiv.

Un transport de marfa international trebuie sa se desfasoare in conditii de maxima siguranta, un element cheie al eficientei, care va acoperi timpul si stresul pierdut daca nu alegi o companie care sa iti garanteze acest lucru. Foloseste simtul practic si masurile de precautie comune pentru cea mai sigura optiune de transport pentru marfa ta.

2012-06-22-08-29-44

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s