Servicii

Solutii de transport agabaritic de la Heavy Transports

Transportul agabaritic necesita un grad ridicat de precizie si de fiabilitate, conditii indeplinite perfect de catre societatea noastra de transport cu sediul in Suceava, Heavy Transports. Suntem o companie de logistica care ofera cea mai buna solutie de transport agabaritic pentru clienti tot timpul.

Personalul calificat si echipamentele profesionale garanteaza o inalta calitate a serviciilor, de a transporta marfurile pana la locul de livrare si respectarea graficelor de timp.

Transportul trebuie sa aiba loc la un nivel inalt de profesionalism si promptitudine, astfel incat sa puteti fi siguri ca marfurile vor ajunge la destinatie in conditii de maxima siguranta.

Echipa noastra ofera servicii de obtinere a permiselor si aprobarile necesare in conformitate cu legile in vigoare. Compania furnizeaza de asemenea servicii pentru a obtine permise speciale pentru orice nivel de transport.

Compania Heavy Transports este formata dintr-un personal dinamic si foarte bine pregatit, astfel incat serviciile oferite sunt realizate la standarde inalte de calitate.

Va asiguram ca marfa dumneavoastra va fi manipulata cu atentie de catre personalul nostru instruit pe deplin cu modul de incarcare, ancorare sau descarcare. Marfurile vor fi transportate cu cele mai noi vehicule, care sunt, de asemenea ecologice si care nu afecteaza drumurile, oferind o solutie mai eficienta si mai economica.

Fie ca incarcatura are o latime mare sau peste greutatea normala, firma noastra are experienta necesara pentru a o transporta fara probleme.

Transporturile speciale implica o experienta indelungata si o atentie speciala. Ca o companie care este orientata puternic asupra clientului, oferim servicii de transport cu gabarit depasit. Noi credem ca transportul pieselor si componentelor cu dimensiuni mari si grele trebuie sa fie efectuate cu grija. Suntem capabili de a transporta urmatoarele tipuri de sisteme sau componente:

 • transportul de utilaje pentru constructii: macarale, statii,mori, compactoare, buldozere, statii de betoane, statii de asfalt, etc.
 •  transportul de utilaje agricole: tractoare, combine, semanatori, etc.
 • echipament industrial de transport agabaritic: prese speciale, echipamente tehnologice speciale, poduri rulante, filtre, electromotoare, transformatoare grele, silozuri, rezervoare, containere industriale, coloane, reactoare, echipamente de ulei, sonde, etc.
 • transportul de prefabricate de beton armat: piese grele de stalpi din beton, grinzi precomprimate pentru cladiri, grinzi de pod, etc
 • transportul de structuri metalice: grinzi metalice, ferme metalice, punti pentru poduri, etc.

Alegand Heavy Transports, alegi urmatoarele lucruri:

 • flexibilitate
 • feedback puternic legat de nevoile clientului si de personal
 • competente lingvistice ale operatorilor
 • asigurarea transportului cu tehnologii relevante
 • solutii operative pentru situatii de trafic complicate
 • continuitatea cu transportul international de transport maritim si alte tipuri de transport
 • fiabilitate
 • costuri optime

Apreciem increderea clientilor nostri foarte mult si suntem bucurosi ca putem contribui la cresterea lor economica. Alege Heavy Transports pentru cele mai sigure conditii de transport agabaritic.

transporturi speciale

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s