Products

Sfaturi la alegerea termopanelor

window-pvc-1024x585In ceea ce priveste achizitionarea termopanelor, selectarea celui mai bun furnizor este doar primul pas al intregului proces. De fapt, trebuie sa deschizi ochii de la primul la ultimul pas si sa examinezi atent fiecare produs si serviciu cu care te vei confrunta.

Rezultatul de a nu face acest lucru ar putea fi dezastruos si ai putea sa ajungi sa platesti mai mult decat este necesar si sa nu fii deloc multumit.

4 lucuri pe care trebuie sa le verifici despre ferestrele din PVC.

  1. Profilul – termenul de „profil” indica suportul pe care aceasta instalatie o are si este recomandat sa optezi pentru profile de inalta calitate.
  • Trebuie sa determini numarul de camere prezente in profil. Acestea pot avea 3, 4 sau 5 camere si ar fi bine sa te informezi care ti se potrivesc cel mai bine.
  • Trebuie sa iei in considerare daca culoarea profilului este rezistenta la zgarieturi si la conditiile nefavorabile meteo. Mai mult decat atat, trebuie sa te gandesti si la intretinerea lor.
  • Verifica daca profilul selectat de tine este rezistent la razele UV. Produse precum ferestrele si usile din PVC, sunt tratate cu dioxid de titan in acest scop.
  • Ia in seama durabilitatea si grosimea profilului. Furnizorii de usi si de ferestre spun ca daca profilul este armat cu otel, acesta va contribui cu siguranta la rezistenta ferestrelor din pvc si creste durata de viata a acestora. Din cauza aceasta, in momentul cumpararii ar trebui sa cauti raspunsul la urmatoarele intrebari:

Este profilul cu mai multe camere?

Cat de gros este?

Este fabricat din otel inoxidabil sau din otel galvanizat?

2. Sticla – In ceea ce priveste acest aspect, ar trebui sa afli urmatoarele:

– Cine este producatorul sticlei?

– Este laminata, cu caracteristici scazute de pierdere a temperaturii?

3. Accesoriile – acestea dau stralucire geamurilor si exista o multime din care poti alege. La unul dintre ele trebuie sa fii atent si anume, la materialul talonului de sticla. Acesta este din cauciuc sau din EPDM?

Lucruri pe care ar trebui sa le iei in seama atunci cand cauti un furnizor de tamplarie PVC.

  • Societatea detine orice certificare care atesta calitatea produsului?
  • Serviciul Clienti este exceptional si rapid pentru serviciile post vanzare, cum ar fi reparatiile sau inlocuirea daca este necesar?
  • Citeste recenziile bazate pe reputatia lor, calitatea si profesionalismul.

Daca esti interesat de o societate care furnizeaza tamplarie pvc de calitate in Suceava, recomandarea este Ina Ferestre, societate de care poti afla mai multe pe pagina lor web http://www.inaferestre.ro

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s